TOGÜ YÖS-1 İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HATIRLATMA / IMPORTANT REMINDER ABOUT TOGÜ YÖS-1

TOGÜ Yabancı Öğrenci Sınavı (YÖS) 2 Haziran 2021 saat 14:00'te Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Kampüsü'nde yer alan 15 Temmuz Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Sınava kabul edilen öğrenciler, yos.gop.edu.tr adresinde yer alan "öğrenci girişi" kısmından kullanıcı adı ve parolalarını girerek "sınav giriş belgelerine" ulaşabilirler.

Adayların sınavın başlama saatinden 1 saat önce (en geç 13:00'te) sınavın yapılacağı merkezde bulunmaları gerekmektedir. Adayların sınava gelirken yanlarında:

• Sınav giriş belgesi
  • Kurşun kalem ve silgi
  • Pasaport veya kimlik kartı
  • Maske

bulundurmaları zorunludur. Adayların Covid 19 tedbirleri kapsamında sınav süresince maske takmaları gerekmektedir.

Not: Üniversitemizin Taşlıçiftlik Kampüsü'nde bulunan sınav merkezine şehir merkezinden taksi veya 101 numaralı sarı üniversite minibüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

TOGU Foreign Student Exam (YÖS) will be held on June 2, 2021 at 14:00 at the 15 Temmuz Kongre Merkezi (15 July Congress Center) located in Tokat Gaziosmanpaşa University Taşlıçiftlik Campus. Students who have been accepted for the exam can access their "exam entrance documents" by entering their username and password in the "student use" section of the yos.gop.edu.tr address.

Candidates are required to be in the center where the exam will take place 1 hour before the start of the exam (13:00 at the latest). Candidates are required to have:

• Exam entry document
  • Pencil and eraser
  • Passport or ID card
  • Mask

Candidates are required to wear a mask during the exam within the scope of Covid 19 measures.

Note: You can reach the exam center located in Taşlıçiftlik Campus of our university from the city center by taxi or yellow university minibuses with the number 101.

29 Mayıs 2021, Cumartesi