TOGU YÖS SONUÇLARININ AÇIKLANMASI VE BAŞVURU TARİHLERİ HAKKINDA / ANNOUNCEMENT OF TOGU YOS RESULTS AND APPLICATION DATES

02.06.2021 Tarihinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde gerçekleştirilen TOGU YOS sonuçları 18.06.2021 tarihinde açıklanacaktır. Sınav sonuçlarına yos.gop.edu.tr adresinde yer alan "öğrenci girişi" kısmından kullancı adı ve parola bilgileri girilerek ulaşılabilecektir.

Sonuçların açıklanacağı tarihte yos.gop.edu.tr  ve iso.gop.edu.tr adreslerinde başvuru koşulları, kontenjanlar ve başvuru tarihleriyle ilgili detaylı bilgilerin yer alacağı bir duyuru yapılacaktır.

TOGU YOS will be announced on 18.06.2021. Exam results can be accessed by entering the user name and password at the "student login" section at yos.gop.edu.tr

On the date of the announcement of the results, another announcement will be made at yos.gop.edu.tr and iso.gop.edu.tr with detailed information about application conditions, quotas, and application dates.

09 Haziran 2021, Çarşamba